Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren van maandag tot en met vrijdag.

Container ophalen?
 • LEVERING IN HEEL NL
 • ALL-IN TARIEVEN
 • GEMAKKELIJK BESTELD
 • SNELLE LEVERING
GOEDKOPE CONTAINERS HUREN IN DEVENTER BIJ BUDGETCONTAINERS.NL!

Huur voordelig een container in Deventer

Als je een container wil huren in Deventer kun je terecht bij Budgetcontainers.nl. Wij zijn dé containerspecialist in de omgeving Deventer. Je bent daarom ook gegarandeerd van gemakkelijke en betaalbare containerhuur. Of je nu in de binnenstad van Deventer woont, in de Zwolsewijk, Borgele, Voorstad, Platvoet, de Rivierenwijk of Bergweide of ergens anders, bij Budgetcontainers.nl kunt je altijd rekenen op een flexibele en bovenal voordelige service. Ook in Comschate, Diepenveen, Bathmen en Keizerslanden kunt je bovendien op Budgetcontainers.nl rekenen. Je bestelt de gewenste container eenvoudig bij ons online en deze leveren we dan de volgende werkdag al bij jou af. Wat wil je nog meer?

Waarom een afvalcontainer huren?

Wanneer je een verbouwing gepland hebt staan, je woning wilt renoveren of wanneer je tuin wel een opknapbeurt kan gebruiken, dan biedt een goedkope container huren de ideale oplossing. Bij Budgetcontainers.nl kun je nu iedere containersoort bestellen in exact de afmetingen die jij wenst. Uiteraard kun je met je klusafval naar de stortplaats van Deventer rijden, maar dit zal je uiteindelijk flink wat ritjes kosten. Daarom kun je er het beste voor kiezen om één of meerder afvalcontainers te huren. Dan kun je je volledig op je klus storten zonder je zorgen te maken over de afvoer van afval. We leveren de container namelijk bij je af en halen 'm ook weer op als de container vol is.

In elk formaat een goedkope container huren

Er valt bij Budgetcontainers.nl genoeg te kiezen. Wanneer je bijvoorbeeld een omvangrijke renovatie in de planning hebt, kun je voor een groter formaat container kiezen. Beperkt de verbouwing zich tot een enkele ruimte, dan heb je ongetwijfeld genoeg aan onze kleinere containerformaten. Is je container toch sneller vol dan verwacht? Geen probleem. Bij Budgetcontainers.nl wisselen we je volle container binnen een mum van tijd om voor een lege. Zo kun je je zonder ook maar enige onderbreking met jouw klusproject bezighouden. Bij Budgetcontainers.nl bestaat het keuzearsenaal uit de volgende maten containers:

 • Container 3m³
 • Container 4m³
 • Container 6m³
 • Container 10m³
 • Gesloten container 10m³

De juiste afvalcontainer voor jouw project

Geen enkele verbouwingsklus is hetzelfde. Daar weten we bij Budgetcontainers.nl alles van. Je gaat misschien een keukenrenovatie tegemoet, je krijgt een andere badkamer, of je gaat je hele woning renoveren. Bij ons kies je dan precies de container die bij jouw project past. Dat is niet alleen erg handig, maar ook nog eens milieubewust. Met elkaar scheiden we zo de verschillende afvalstromen en Budgetcontainers.nl zorgt ervoor dat alles op een professionele wijze gerecycled wordt. Ditzelfde geldt bijvoorbeeld wanneer je de tuin een grondig onderhoud wilt geven. Want ook voor ieder tuinproject hebben wij tal van containers in ons assortiment. Je hebt bij ons de keuze uit een 7-tal verschillende containersoorten:

 • Bouw & Sloop
 • Grofvuil
 • Schoon Puin
 • Houtafval
 • Grond
 • Groenafval
 • Dakafval

Puin-, bouw- en sloopafval in verschillende containers

Je denkt misschien dat je voor een verbouwing dezelfde containersoort nodig hebt als voor bijvoorbeeld een badkamerrenovatie. Dit klopt echter maar deels. Wanneer het echter alleen op steen en keramiek uit je badkamer aankomt, dan is de beste keuze onze ‘schoon puin’ container. Ben je van plan ook deuren en kozijnen weg te gooien? Dan kun je daarnaast een container huren voor het bouw- en sloopafval. Deze container is daarbij voor nog veel meer afvalstromen geschikt. Hierbij moet je denken aan gipsplaten, metaalsoorten, plastic, gasbeton, Tempex producten en zelfs glas. Wil je het dak renoveren? Dan kun je daarvoor een aparte afvalcontainer huren, namelijk onze dakafvalcontainer. De reden waarom wij hiervoor een aparte containersoort in huis hebben, heeft te maken met het juist kunnen recyclen van dakleer en grind.

Een container voor grofvuilsoorten

Een grofvuil container huren is van toepassing wanneer je bijvoorbeeld je oude meubilair wilt vervangen voor nieuwere soorten. Ook je huisraad kun je kwijt in de grofvuilcontainer evenals tal van andere zaken. Je leest er alles over op onze site. Een afvalcontainer huren bij Budgetcontainers.nl biedt je simpelweg de meest efficiënte manier om je grofvuil te verwijderen. Je kunt je daardoor richten op hetgeen waar je mee bezig bent en wij zorgen ervoor dat alles op een milieuvriendelijke wijze verwerkt en gerecycled wordt.

Containers voor tuinonderhoud en terrasverbouwingen

Je kunt bij Budgetcontainers.nl ook een afvalcontainer huren als je besluit een tuinproject aan te gaan. Of stel, je wilt je terras verbouwen of een nieuw terras in je tuin plaatsen. Je krijgt ook buitenshuis met diverse afvalstromen te maken waarvoor wij stuk voor stuk een containeroplossing hebben. Voor het weggooien van zand, tuinaarde en andere grondsoorten kies je bijvoorbeeld voor onze grondafvalcontainer. Wanneer je oude schuttingen wilt vervangen voor nieuwe exemplaren kun je bij ons terecht voor een houtafvalcontainer. Uiteraard hebben wij ook de groenafvalcontainer in ons assortiment. Hierin kun je snoeiafval deponeren, maar ook bladeren, takken, bomen, struiken en planten. Wanneer je per ongeluk het tuinafvalvolume verkeerd hebt ingeschat, dan is dat geen enkel probleem. Wij zorgen ervoor dat er binnen een mum van tijd een lege container voor je deur staat en nemen tegelijkertijd de volle container weer mee.

Lage all-in tarieven in de regio Deventer

Een afvalcontainer huren in Deventer bij Budgetcontainers.nl staat voor kwaliteit, snelheid en voordeligheid. Je ervaart het grote gemak van het ter plekke kunnen weggooien van afval, zonder dat je daar verder omkijken naar hebt. Een goedkope container huren in Deventer gaat bij ons heel eenvoudig. Je selecteert je containersoort via onze site, klikt de gewenste afmeting aan en bent van dit gemak verzekerd. Heb je vragen? Bel dan met 085-0030208 of stuur een mail naar: info@budgetcontainers.nl, wij helpen je graag.

Wij zijn een speler met landelijke dekking, maar een lokaal karakter, waardoor wij de kosten beperkt kunnen houden. We richten ons bij de containerverhuur niet alleen op steden zoalsAmsterdam,Rotterdam,Den haag,Utrecht,Eindhoven,s-Hertogenbosch,Arnhem,Nijmegen,Meppel,Zutphen,Deventer,Tilburg,Zwolle,Amersfoort, maar ook op elke andere stad of dorp in Nederland.