Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

085-0030208
Container ophalen?
 • ALL-IN TARIEVEN
 • LEVERING IN HEEL NL
 • GEMAKKELIJK BESTELD
 • SNELLE LEVERING
CONTAINER HUREN IN EMMEN? BUDGETCONTAINERS.NL!

Container huren in Emmen: snel en goedkoop

U heeft zich gestort op een verbouwing of renovatie en u wilt nu een container huren in Emmen? Zoek niet verder, want bij Budgetcontainers.nl bent u hiervoor helemaal aan het juiste adres. Wij bieden u een grote diversiteit aan containersoorten die u in verschillende formaten bij ons kunt huren. Bovendien bent u bij ons verzekerd van een goedkope container huren. De reden hiervoor is dat wij samenwerken met verschillende containerbedrijven bij u in de buurt. Dit bespaart u in ieder geval onnodige transportkosten. Dus of u nu in Emmen centrum, de Bargeres, de Rietlanden, Emmerhout, Angelso of Emmermeer woont, bij Budgetcontainers.nl vindt u gegarandeerd de laagste all-in containertarieven van de regio.

Een afvalcontainer huren bespaart geld en tijd

Wanneer u uw huis deels of volledig gaat verbouwen, uw badkamer of keuken gaat renoveren, of tuinonderhoud verricht, dan krijgt u te maken met diverse afvalstromen. Deze kunt u uiteraard zelf verzamelen, in uw auto of aanhangwagen plaatsen en er vervolgens mee naar de stortplaats in Emmen rijden. Maar waarom zou u dat doen als het zoveel gemakkelijker kan? Ten eerste kost een rit, of meerdere ritten, naar en van de stortplaats u tijd. Deze tijd kunt u ongetwijfeld beter gebruiken voor uw klusproject. Daarnaast is het ook nog eens zo, dat u brandstofkosten voor uw auto kwijt bent. Met een goedkope container huren van Budgetcontainers.nl is dat allemaal niet het geval. Bij ons bestelt u vandaag online uw gewenste containersoort, u klikt het formaat aan, u voert uw adres in en alles is geregeld. U krijgt uw container dan vaak al de volgende werkdag geleverd.

Diverse containersoorten bij Budgetcontainers.nl

We noemden het al, bij Budgetcontainers.nl kunt u voor ieder klusproject een geschikte containersoort vinden. Of u nu binnenshuis of buitenshuis aan het klussen slaat, u bent bij ons altijd van een bijpassende container verzekerd. U kiest bij ons uit maar liefst 7 verschillende containervarianten:

 • Bouw & Sloop
 • Grofvuil
 • Schoon Puin
 • Houtafval
 • Grond
 • Groenafval
 • Dakafval.

Ongeacht de maatvoering een goedkope container huren

Deze diversiteit vindt u ook terug in de formaten van de verschillende containersoorten. Het maakt daarbij niet uit welk containersoort u kiest. Stel, u heeft een grootschalige verbouwing binnenshuis gepland en tegelijkertijd een tuinrenovatie. Dan kunt u bij Budgetcontainers.nl kiezen voor zowel een bouw- en sloopafvalcontainer in diverse maten, als een groenafvalcontainer in meerdere afmetingen. Wat wilt u nog meer? U kunt bij ons voor ieder containersoort kiezen uit de volgende afmetingen:

 • Container 3m³
 • Container 4m³
 • Container 6m³
 • Container 10m³
 • Container 10m³ (gesloten).

Ieder klusproject een eigen container?

Nee, dat hoeft niet altijd het geval te zijn. Bij een verbouwing of renovatie kunt u bijvoorbeeld een container huren voor uw bouw- en sloopafval. In deze container kunt u materialen kwijt zoals metaalsoorten, gasbeton, gipsplaten, plastic, steenachtige materialen en tal van andere afvalsoorten. Maar stel nu, dat u alleen uw badkamer renoveert en uw afvalstroom uit enkel steen en keramiek bestaat, dan kunt u ook voor een ‘schoon puin’ container kiezen. Twijfelt u bij het afvalcontainer huren? Vraag dan onze afvalspecialisten om advies. Zij zitten voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u een gedegen advies te geven. Zij weten als geen ander wat er bij welk type klusproject aan afvalcontainersoorten nodig is. Bijvoorbeeld voor een dakrenovatie. In plaats van hiervoor een bouw- en sloopafvalcontainer te gebruiken, huurt u een dakafvalcontainer. Hierin worden dakleer en eventueel grind gescheiden verzameld en op de juiste manier gerecycled.

Bij verhuizingen een grofvuilcontainer kiezen

Stel, u gaat verhuizen of u bent toe aan een andere meubellijn. Een grofvuil container huren biedt dan de perfecte oplossing. Tijdens een verhuizing krijgt u daarnaast veel spullen in uw handen die u het liefst meteen weggooit. Ook deze kunt u in de container voor grofvuil kwijt. In plaats van tig keer heen en weer te rijden naar en van de stortplaats in Emmen, huurt u bij ons eenmalig een voldoende grote container voor grofvuil. Het voordeel is dat u er zelf verder geen omkijken meer naar heeft. U kunt hier uw bankstel, bedden, stoelen, kasten, huisraad en zelfs kleding in deponeren. Een afvalcontainer huren geeft u een onbezorgd gevoel en u hoeft zich niet met auto en aanhangwagen door het verkeer van Emmen richting stortplaats te begeven. U kunt bij Budgetcontainers.nl online aangeven welk formaat container u wenst, u typt uw adres in Emmen in en wij zorgen ervoor dat er op het afgesproken tijdstip een container voor uw deur staat.

Emmen

Tuinkluscontainers van Budgetcontainers.nl

U heeft besloten eindelijk uw droomtuin te verwezenlijken? Of u besluit nu die terrasoverkapping te gaan bouwen waar u al zolang naar uit ziet? Een afvalcontainer huren is dan ideaal. Bij Budgetcontainers.nl kunt u kiezen uit diverse tuinkluscontainers die precies passen bij uw specifieke tuinklus. Gedurende de snoeiwerkzaamheden komt u bijvoorbeeld al gauw tot de conclusie dat uw eigen groente- en tuinafvalcontainer bij lange na niet toereikend is. Dan kunt u bij ons terecht voor een groenafvalcontainer in verschillende maten. Hierin deponeert u oude takken, bladeren en onkruid, maar ook oude struiken, planten of bomen. Oude tuinaarde of afgegraven zand voor uw terras kunt u kwijt in de grondafvalcontainer. Verder hebben wij ook houtafvalcontainers voor bijvoorbeeld oude schuttingen en andere houtelementen in uw tuin.

Laagste all-in tarief van Emmen

Bij ons een afvalcontainer huren in Emmen betekent dat u gegarandeerd het goedkoopste uit bent. Wij hebben namelijk de laagste all-in tarieven van Emmen en omgeving. Ook een goedkope container huren in Emmen? Ga dan naar onze site en klik uw gewenste container aan. Na het kiezen van de containerafmetingen leveren wij de container doorgaans de volgende werkdag al bij u aan. Voor vragen kunt u bellen met telefoonnummer 085-0030208. Of stuur een mail naar: info@budgetcontainers.nl. U kunt ook gebruik maken van ons online contactformulier. Graag tot ziens in Emmen.

Wij zijn een speler met landelijke dekking, maar een lokaal karakter, waardoor wij de kosten beperkt kunnen houden. We richten ons bij de containerverhuur niet alleen op steden zoalsAmsterdam,Rotterdam,Den haag,Utrecht,Eindhoven,s-Hertogenbosch,Arnhem,Nijmegen,Meppel,Zutphen,Deventer,Tilburg,Zwolle,Amersfoort, maar ook op elke andere stad of dorp in Nederland.