Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

Container ophalen?
CONTAINER HUREN HENGELO? BUDGETCONTAINERS.NL!

Snel de voordeligste container huren in Hengelo

U gaat verbouwen, renoveren of verhuizen en u wilt een voordelige container huren in Hengelo? Kies dan voor Budgetcontainers.nl. Wij zijn de beste containerspecialisten van Hengelo en omgeving. Doordat wij een sterk netwerk hebben van containerbedrijven bij u in de buurt, kunnen wij niet alleen snel maar ook zeer goedkoop uw container leveren. U heeft daarbij de keuze uit tal van verschillende containersoorten en een evenzo grote keuze aan containerafmetingen. Dit betekent dat u voor ieder klusproject in de binnenstad van Hengelo, Hengelose Es, Hasseler Es, Groot Driene, Berflo Es, Wilderinkshoek, Woolde en Slagenbeek een goedkope container huren kunt. Dus waar wacht u nog op?

Ervaar zelf het gemak van een afvalcontainer huren

U gaat uw woning deels verbouwen of renoveren en u vraagt zich af waar u met uw puinafval naar toe moet. Ja, u kunt naar de stortplaats in Hengelo rijden, maar of u dat nu moet willen. Ten eerste bent u hier veel tijd aan kwijt. Tijd die u ongetwijfeld liever aan uw klusproject zou besteden. Daarnaast zijn er ook nog de brandstofkosten van uw auto waar u rekening mee moet houden. Een goedkope container huren is dan veel rustgevender. U selecteert op onze site op uw gemak uw gewenste containersoort en containerafmetingen. Daarna geeft u het afleveradres in Hengelo op en Budgetcontainers.nl doet de rest. Dat betekent in de praktijk dat u veelal de volgende werkdag al gebruik kunt maken van de gehuurde container. Ideaal toch? En wanneer de container vol is, komen we deze met dezelfde hoogstaande dienstverlening weer bij u afhalen.

Altijd de juiste container die past bij uw klus

De ene klus is zeker de andere niet en daarom kunt u bij Budgetcontainers.nl kiezen uit diverse soorten containers. U heeft immers bij een verbouwing van uw woning een heel andere container nodig dan bij een groot tuinonderhoud. Wij bieden u daarom zowel binnenshuis als buitenshuis diverse containersoorten. Zo weet u zeker dat u altijd de juiste container voor uw klusproject huurt:

 • Bouw & Sloop
 • Grofvuil
 • Schoon Puin
 • Houtafval
 • Grond
 • Groenafval
 • Dakafval.

Goedkope container huren met gewenste afmetingen

Wanneer u eenmaal de meest geschikte containersoort hebt gekozen, kunt u bij Budgetcontainers.nl ook nog eens kiezen uit verschillende containerafmetingen. Zo betaalt u bij een kleinere afvalhoeveelheid niet teveel en bent u bij een grote afvalstroom verzekerd van voldoende ruimte. U kunt bij Budgetcontainers.nl voor alle containersoorten kiezen uit de diverse containerafmetingen. Hier zijn dus geen uitzonderingen op. Om u een idee te geven, dit zijn de standaard containerafmetingen die u bij ons kunt huren:

 • Container 3m³
 • Container 4m³
 • Container 6m³
 • Container 10m³
 • Container 10m³ (gesloten).

Neemt u gerust contact op wanneer u twijfelt

U bent overtuigd en wilt een container huren voor uw klus. Maar dan. Welk containersoort kiest u? Wanneer u hierover twijfelt, neemt u dan gerust contact op met onze afvalexperts. Zij staan u graag met raad en daad terzijde en weten precies welke container op uw klusproject van toepassing is. Bij verbouwingen en renovaties adviseren zij dikwijls de bouw- en sloopafvalcontainer. Dit is niet zonder reden. Hier kunt u namelijk talloze afvalstromen in deponeren. Denkt u hierbij aan metaalsoorten, gipsplaten, gasbeton, Tempex producten, steenachtige materialen en plastic. Zelfs glas mag u in dit type container weggooien. Daarnaast hebben wij ook de ‘schoon puin’ container in het assortiment. Deze wordt vaak aanbevolen bij bijvoorbeeld badkamerrenovaties en het weggooien van keramiek en steen. Voor dakrenovaties kunt u het beste onze speciale afvalcontainer huren voor daken. Hierin kunt u dakleer en grind van ander afval scheiden.

Kies voor een grofvuilcontainer bij verhuizingen

Stel, u gaat verhuizen en wilt hierbij een container huren. Dan kunt u bij ons terecht voor een grofvuilcontainer. Alles wat u zich bij een verhuizing kunt voorstellen aan afval kunt u hierin kwijt. Oude bankstellen, bedden, fauteuils, tafels, kasten of stoelen. Ook voor huisraad, kleding, speelgoed en tal van andere zaken kunt u dit type container gebruiken. In plaats van uw tijd te verdoen op de stortplaats in Hengelo kunt u deze afvalcontainer huren voor al uw grofvuil. Een geruststellend gevoel maakt zich van u meester en u kunt zich volledig blijven focussen op uw verhuizing. Wij leveren de container precies op het gewenste moment bij u af en halen de container op dezelfde wijze weer bij u op.

Onze tuinafvalcontainers voor klussen buitenshuis

Een afvalcontainer huren kunt u ook bij ons doen wanneer u heeft besloten uw tuin eens flink onder handen te nemen. Ook bij het maken van een terrasoverkapping zijn onze tuinafvalcontainers ideaal. Vaak moet u dan bijvoorbeeld eerst wat zand afgraven, maar waar laat u dat? Onze grondafvalcontainer biedt dan de ideale oplossing. Uw oude tuinaarde kunt u hier eveneens in deponeren. Voor uw oude schuttingen en andere tuinproducten van hout kunt u bij Budgetcontainers.nl een houtafvalcontainer huren. De meest gekozen tuinafvalcontainer is de groenafvalcontainer. Hierin kunt u dan ook enorm veel zaken weggooien. Snoeiafval, bladeren, onkruid, oude bomen, struiken, planten, noem maar op.

Container huren Hengelo

Goedkoopste all-in tarief van Hengelo

U merkt het al, een afvalcontainer huren in Hengelo staat bij Budgetcontainers.nl gelijk aan het grootste gemak. Het is ons er alles aan gelegen u 100 procent tevredenheid te garanderen. Een goedkope container huren in Hengelo doet u bij Budgetcontainers.nl bovendien in een handomdraai. U kiest eenvoudig op onze site welke container u graag wilt huren en daarna geeft u met dezelfde eenvoud de containerafmetingen aan. Zodra u uw opdracht heeft geplaatst, zorgen wij ervoor dat uw gehuurde container de volgende werkdag wordt geleverd. Wilt u graag eerst meer over ons weten of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op, onze medewerkers zijn u graag van dienst. Belt u dan met telefoonnummer 085-0030208 of stuur een mail naar: info@budgetcontainers.nl. Ook via ons online contactformulier kunt u ons altijd bereiken.

Wij zijn een speler met landelijke dekking, maar een lokaal karakter, waardoor wij de kosten beperkt kunnen houden. We richten ons bij de containerverhuur niet alleen op steden zoalsAmsterdam,Rotterdam,Den haag,Utrecht,Eindhoven,s-Hertogenbosch,Arnhem,Nijmegen,Meppel,Zutphen,Deventer,Tilburg,Zwolle,Amersfoort, maar ook op elke andere stad of dorp in Nederland.