Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren van maandag tot en met vrijdag.

Container ophalen?
  • LEVERING IN HEEL NL
  • ALL-IN TARIEVEN
  • GEMAKKELIJK BESTELD
  • SNELLE LEVERING

Container huren?

Budgetcontainers levert in heel Nederland

map.jpgbetaalmethodes

Container huren

Huur je container bij Budgetcontainers.nl

Bij budgetcontainers.nl huur je snel en eenvoudig de goedkoopste containers!

Zit je midden in een verbouwing, ben je de schuur aan het slopen of is het nu echt tijd om de hele tuin eens op te ruimen? En wil je een afvalcontainer huren om snel van je afval af te komen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bepaal vooraf welk afval je wilt afvoeren. Is dit hout, puin, groenafval, grond, dakafval of een combinatie daarvan? En hoeveel afval verwacht je dat er vrijkomt? Voor ieder project kun je terecht bij Budgetcontainers.nl. Bij ons kun je een container huren in heel Nederland. Wil je een container huren Amsterdam, of wellicht een container huren Limburg? Omdat wij werkzaam zijn in alle gebiedsdelen van Nederland, kun je zowel in het zuiden van het land bij ons terecht voor container huren Tilburg als in het noorden. Zoek in het menu heel gemakkelijk naar de plaats van je keuze!

Vind jouw container bij Budgetcontainers.nl!

Snel en gemakkelijk van je afval af

Waar gewerkt wordt, is afval. Klussen, verbouwen, tuinieren, bij elke klus komt er een hoop afval om de hoek kijken. Dan is het fijn als je niet meer hoeft te denken aan het afvoeren van de rommel. Een container huren is zo gedaan, en bij Budget Containers kan dat bovendien voor de laagste prijs. Met leveringen door heel Nederland wordt een afvalcontainer huren erg gemakkelijk! Blijf niet zitten met de rommel, huur een container!

Voordelen van een container huren

Het kan zijn dat je niet zeker weet of je een container nodig hebt voor je klus. Het is natuurlijk mogelijk om je afval op een andere manier af te voeren. Je kunt het bijvoorbeeld in vuilniszakken stoppen en in je eigen container deponeren of naar de vuilstort in je omgeving rijden. Zo ben je alsnog veel kostbare tijd kwijt aan het verwerken en afvoeren van je afval. Deze tijd kun je beter besteden aan de klus die te klaren valt! Daarom is container verhuur voor jou een uitkomst. Budget Containers zorgt niet alleen dat je het afval kunt deponeren, wij zorgen ook dat je afval op de juiste manier verwerkt wordt. Zo kun jij je focussen op je klus, en doen wij het opruimwerk! Dat maakt klussen, bouwen en tuinieren een stuk leuker en makkelijker.

Ik wil een container huren! En nu?

Als je besluit dat je een container huurt, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden voordat je een container bestelt. Zo zijn er verschillende soorten afvalstromen, die ieder een andere verwerking nodig hebben. Het is daarom goed om van te voren te bedenken wat voor afval je wilt afvoeren. Budget Containers levert container verhuur voor de volgende afvalstromen:

Bouw- en sloopafval

Bouw- en sloopafval is al het afval dat vrijkomt bij het bouwen of slopen van een huis. Denk hierbij aan bijvoorbeeld gipsplaten, steenachtige materialen, karton/papier, kunststof, metalen en/of plastic. De volgende producten en materialen zijn echter niet toegestaan in de bouw- en sloopafval container: matrassen, accu's, autobanden, klein chemisch afval, zakken met huisvuil, dakleer en bedrijfsafval. Meer toegestane en niet toegestane artikelen die in de bouw- en sloopafval container mogen vind je hier.

Grofvuil

Grofvuil (huisraad) zijn de spullen die uit je huis komen bij een verbouwing. Je kunt hierbij denken aan banken, tafels, kasten, etc. Ook tuinsets, schuttingdelen en oude kleding mogen gedeponeerd worden in een grofvuil container. Niet toegestaan in de grofvuil (huisraad) container zijn: accu's, koel- en vrieskisten, grond, autobanden, klein chemisch afval, dakleer en zakken met huisafval. Meer toegestane en niet toegestane artikelen die in de grofvuil (huisraad) container mogen vind je hier.

Schoon puin

Schoon puin is al het afval dat vrijkomt wanneer je gaat bouwen, verbouwen of slopen. Dit puin kun je gemakkelijk kwijt als je een schoon puin container huurt. In een puincontainer mogen de volgende dingen gedeponeerd worden: harde steensoorten, maximaal 5% zand, keramische producten (denk hierbij aan sanitair: keramieke gootsteen, toiletpot of wasbak) en kalkzandsteen. Niet toegestaan in de schoon puin container zijn: accu's, papier, plastic, hout, zachte steensoorten (denk aan gasbeton of gipsplaat), asfalt en grond. Meer toegestane en niet toegestane artikelen die in de schoon puin container mogen vind je hier.

Hout

Hout containers zijn uiteraard bedoeld voor hout. Door dit afval van tevoren te scheiden, kun je veel tijd besparen. In een houtcontainer kun je de volgende soorten hout deponeren: houten meubels zonder schuimrubber of stof, hout met scharnieren en spijkers, hout met verf (zoals deuren en kozijnen zonder glas), sloophout en houtsamenstellingen zoals spaanplaat en vezelplaat. Niet toegestaan in de hout container zijn: rot hout, geïmpregneerd hout, groenafval of boomstammen, verbrand hout, hout met aangekleefde andere materialen, en zoals vanzelfsprekend andere producten dan hout (plastic, glas, kunststof, etc.). Meer toegestane en niet toegestane artikelen vind je hier.

Grond

Grondcontainers zijn bedoeld voor als u een groot oppervlak moet uitgraven. Ga je bijvoorbeeld een nieuwe tuin aanleggen en moet het zand vervangen worden door tuinaarde of andersom? Dan is een grondcontainer precies wat je zoekt. In een grondcontainer mag je zand, schone grond en tuinaarde deponeren. Niet toegestaan in de grondcontainer zijn: wortels, boomstronken, vervuilde grond door plastic, metaal en andere vervuilingen, vervuilde grond door vloeistoffen zoals olie, in zakken verpakte grond en grond dat van een industrieterrein komt. Meer toegestane en niet toegestane producten voor in een grondcontainer vind je hier.

Groenafval

Groenafval containers zijn bedoeld voor al het afval dat vrijkomt wanneer je in de tuin werkt. Al je groene tuinafval kun je deponeren in de groenafval container. Je mag er struiken en planten zonder kluit, gras (tot 20%) en snoeiafval in kwijt. Niet toegestaan in de groenafval container zijn: grond, tuinderijafval en compost, andere materialen dan groen tuinafval (plastic, metaal, hout, etc.) en klein chemisch afval. Meer toegestane en niet toegestane producten in de groenafval container vind je hier.

Dakafval

Als je een dakafval container nodig hebt, dan is dat omdat je werk gaat uitvoeren aan je dak. Of je nu gaat isoleren, renoveren of uitbreiden, het belangrijkste is dat je het afval dat vrijkomt bij het klussen aan je dak gemakkelijk en veilig kan afvoeren. In een dakafval container mag je de volgende dingen deponeren: dakgrind, dakleer, bouw- en sloopafval dat vrijkomt tijdens het werken aan je dak, isolatiemateriaal en hout (maximaal 10%). Niet toegestaan in dakafval containers zijn: accu's, vriezers/koelkasten, autobanden, klein chemisch afval, grond en technisch rubber. Meer toegestane en niet toegestane producten voor in de dakafval container vind je hier.

Vervolgstappen

Hoewel het meestal niet nodig is om een vergunning aan te vragen bij uw gemeente voor container verhuur, is het wel altijd slim om je gemeente te raadplegen. Bijvoorbeeld als je van plan bent de container neer te zetten op een parkeerplek waar gewoonlijk voor betaald moet worden of aan de openbare weg. Zorg dat je goed geïnformeerd bent voor je de container laat plaatsen.


Het is ook erg belangrijk dat je goed bedenkt wat voor soorten afval je wil gaan afvoeren. Een afvalcontainer huren voor een bepaalde afvalstroom betekent dat je daar geen ander afval in mag afvoeren. Dit zorgt namelijk voor extra verwerkingskosten. Heb je onverhoopt toch ander afval dat je wil afvoeren? Neem dan zeker contact op met onze klantenservice, zij staan altijd voor je klaar om je te helpen bij het huren van een container en de juiste keuze te maken voor jouw situatie.


De duur van het huren van de container is voor vier weken na plaatsing. Dit geeft jou genoeg tijd om de klus te klaren. Heb je echter langer behoefte aan een een container? Dan kun je per week verlengen voor 10,00 exclusief BTW.

Container bestellen bij jou in de buurt

Doordat Budget Containers door heel Nederland levert, is het voor jou heel gemakkelijk om een container te huren. Wij werken samen met lokale aanbieders en kunnen daarom zorgen dat je, als je tussen maandag en vrijdag voor 15:00 bestelt, de container de volgende dag geleverd krijgt. Service door onze medewerkers staat hoog in het vaandel, en wij willen er dan ook alles aan doen om te zorgen dat je snel en gemakkelijk aan je klus kunt beginnen. Van Alkmaar tot Rotterdam en Zwolle, er is altijd wel een gebied waar wij jouw container kunnen leveren. Wil je weten in welke steden er geleverd kan worden en binnen welk gebied jouw stad valt? Dan kun je dat gemakkelijk zien op deze pagina.

Het bestellen van een container maken we je ook heel gemakkelijk. In ons menu vink je aan welke container je wilt ontvangen en klikt daarna op bestellen. Onder het kopje betalen vul je je gegevens in en een voorkeursblok, daarna druk je op betalen en kunt je de betaling gereed maken.

Container omwisselen

Het kan natuurlijk zijn dat je meer afval hebt dan je oorspronkelijk had gedacht. Uiteraard is dat geen enkel probleem! Het omwisselen van een container hebben we zeer gemakkelijk gemaakt. Je hoeft enkel en alleen een nieuwe container te bestellen, en daarbij op het bestelforumulier aan te geven dat je graag de container wilt laten omwisselen. Makkelijk en snel, daar gaan we voor bij Budget Containers! Let er wel op dat je zelf moet invullen dat de container opgehaald moet worden.

Waarom een container van Budgetcontainers bestellen?

Bij Budget Containers beseffen we als geen ander dat je geen zin hebt in een zooitje. Daarom bieden wij de beste service die je kunt bedenken! Je kunt onze klantenservice altijd bereiken op werkdagen om vragen te stellen. Ons bestelformulier is makkelijk: geen poespas en gekke vragen, enkel de belangrijke informatie die relevant is om zo snel mogelijk een container naar keuze te leveren.


Doordat wij samenwerken met lokale aanbieders is het voor ons mogelijk om bijna overal in Nederland te leveren. En voor alle leveringen geldt: als je op werkdagen om 15:00 bestelt, krijg je de container de volgende dag geleverd. Zo kun je meteen aan de slag en is er geen tijd verloren met het wachten op je container. Onze service is geweldig, dat staat vast. Maar wij willen je graag meer bieden. Daarom streven wij ernaar om je de goedkoopste tarieven van heel Nederland te bieden. Geen ingewikkelde kostenberekeningen en poespas; enkel een vaste lage prijs voor jouw container. Wij maken het afvoeren van grote hoeveelheden afval makkelijk voor iedereen.

De juiste container bestellen

Nu is het tijd om jouw container te bestellen. Dat willen wij je gemakkelijk maken. Je kunt hier zonder problemen uitzoeken welke container je nodig hebt. Daarbij kun je selecteren voor welke afvalstroom je een container wil bestellen en welke inhoudsmaat de container moet hebben. Wij willen afval scheiden en afvoeren makkelijker maken door het al te scheiden bij de bron. Daarom vragen we je om goed na te denken over wat voor afvalstroom (of stromen) je wilt afvoeren. Dit scheelt in het scheiden van het afval en in jouw uiteindelijke kosten.

Meer soorten afvalstromen dan verwacht. Wat te doen?

Wil je een afvalcontainer huren en blijkt later dat je meerdere afvalstromen moet afvoeren? Bel dan gerust met onze klantenservice. Zij kunnen je helpen. Deponeer niet zomaar andere afvalstromen in een container die niet voor die afvalstroom bedoeld is. Budget Containers is genoodzaakt om extra kosten in rekening te brengen op het moment dat wij erachter komen dat er andere afvalstromen in een container zijn gedeponeerd. Voor jou niet fijn, voor ons niet fijn en voor onze lokale aanbieders niet fijn. Het is dus belangrijk dat je van tevoren aangeeft dat er andere afvalstromen zijn, zodat onze klantenservice je kan helpen met het vinden van de beste oplossing.

Bestelling annuleren

Mocht er door onvoorziene omstandigheden een probleem zijn waardoor je klus niet door kan gaan, dan is er bij ons uiteraard altijd de optie om je bestelling te annuleren. Het annuleren dient uiterlijk te gebeuren op de werkdag voor de levering van de container, voor 16:00 uur. Wij brengen dan enkel 35 euro in rekening. Annuleer je op de dag van de levering? Dan brengen wij 90 euro exclusief BTW in rekening, plus 35 euro administratiekosten.

Wij bedanken je alvast ontzettend voor je vertrouwen in Budgetcontainers. Wij staan voor je klaar als je onze hulp nodig hebt. Heb je daarom nog belangrijke vragen die niet bij onze veelgestelde vragen of spelregels staan? Schroom dan absoluut niet om ons te bellen! Ons doel is om een container huren simpel, goedkoop en betrouwbaar te maken. En dat is precies waarom je bij Budgetcontainers het beste uit bent! Wil je afval kwijt? Dat is een fluitje van een cent!