Gemaakt op 10-04-2019 09:28
Klussen in de zomer           

                       

De zomer is het perfecte seizoen om te gaan klussen. De zomer en het voorjaar zijn uitermate geschikt om de tuin klaar te maken voor het warme weer, maar ook binnenshuis kan er genoeg gedaan worden.
Bekijk meer»
Gemaakt op 11-02-2019 13:06
Stop met weggooien, start met een circulaire economie            

                       

Stel u heeft een nieuwe telefoon of wasmachine nodig. Na het kopen van het nieuwe product gooit u het oude product weg. Wat heeft u namelijk aan een oude wasmachine waar u niks meer mee doet. Doordat u oude producten weg gooit, komen we op aarde met steeds meer afval te zitten. Dat willen we natuurlijk zo min mogelijk, maar hoe doen we dat? Een circulaire economie is de oplossing.
Bekijk meer»
Gemaakt op 17-01-2019 23:47
Dit mag er wel en niet in een groencontainer           

                       

Een afvalcontainer huren is heel eenvoudig. U kiest de juiste soort container en de volgende werkdag staat hij al bij u voor de deur. Er zijn veel verschillende soorten containers voor verschillende afvalstromen. Het kan dus zo zijn dat niet al uw afval in dezelfde container mag. Een container waar we veel vragen over krijgen is de container voor groenafval. In dit artikel geven we een aantal tips over wat wel en niet in deze container mag.
Bekijk meer»
Gemaakt op 02-01-2019 11:53
Een afvalcontainer huren, hoe werkt dat eigenlijk?           

                       

Bij een grote verbouwing of een klus in de tuin, komt u waarschijnlijk met een hoop afval te zitten. Zelf deze grote hoeveelheden afval wegbrengen naar de milieustraat is meestal geen optie, zeker niet als u met verschillende afvalstromen komt te zitten. Een afvalcontainer huren is dan dus de beste optie. Niet iedereen weet precies hoe containerverhuur werkt. Daarom vertellen we u een aantal handige zaken die u zeker moet weten over containerverhuur.
Bekijk meer»

1 2 3 4 5 Volgende