Gemaakt op 18-10-2018 13:09
Kiest u voor een open of gesloten container?           

                       

Stel dat u gaat verbouwen of een grote klus in de tuin voor de boeg heeft. Groot kans dat u met een hoop afval komt te zitten waar u gemakkelijk van af wilt. Een afvalcontainer huren is dan een slimme keuze. Er zijn veel verschillende afvalcontainers dus er is er altijd wel een die bij uw soort afval past. Een afvalcontainer is niet duur, maar naast het type en de grootte heeft u nog een keuze die u kunt maken voor uw goedkope container. Gaat u voor een open of gesloten container? Wij nemen de voor- en nadelen met u door van beide soorten.
Bekijk meer»
Gemaakt op 28-09-2018 21:22
Tips voor een grote tuin verbouwing           

                       

Klussen in de tuin wordt vaak onderschat. Bij het zetten van nieuwe plantjes is geen heel arsenaal aan gereedschap nodig, maar wanneer u een grote klus voor de boeg heeft is het slim om van te voren over een aantal zaken na te denken. Wat voor gereedschap heeft u bijvoorbeeld nodig, maar vooral ook, waar moet u met al dat tuinafval heen? We geven u wat tips.
Bekijk meer»
Gemaakt op 01-08-2018 12:54
Hoe wordt plastic eigenlijk gerecycled?           

                       

Bij een container huren voor bijvoorbeeld tijdens een verbouwing gaat er een hoop afval in de container, eigenlijk altijd meer dan u van te voren denkt. Hout, glas, zand, stenen en ga nog maar even verder. Vaak komt u ook plastic tegen. Uiteraard kan dit ook gewoon in de container maar let wel op dat u gaat voor de juist afvalcontainer huren. In de containers voor bouw en sloopafval, grofvuil (huisraad) en dakafval mag plastic. Hou daar zeker rekening mee want bij het verkeerd beladen van een container worden extra kosten in rekening gebracht die uw goedkope container ineens een stuk duurder maken.
Bekijk meer»
Gemaakt op 15-03-2018 10:17

Waarom het huren van een afvalcontainer een milieubewuste keuze is

Het is één van de belangrijkste onderwerpen als het over ons milieu gaat, afval. De groei die verhuurbedrijven voor afvalcontainers doormaken is daarom ook groot te noemen. Dit betekent dat we behoorlijk bewust met ons milieu en leefomgeving bezig zijn, en dat is positief. We staan er niet altijd bij stil, maar we hebben er toch dagelijks mee te maken. Ieder mens produceert ongeveer 500 kilo afval per jaar, en dat is nogal wat. Waar moeten we met ons afval heen? En voor welke soorten afval kan je een container huren? Gelukkig is daar tegenwoordig een goede oplossing voor. Gemeente vuilcontainers, of ook wel kliko's genoemd, bieden al de mogelijkheid om ons huisafval te kunnen scheiden. Zo hebben we de mogelijkheid om het afval van groenten en fruit, plastic en ons huisvuil apart te houden. Toch komt het wel eens voor dat we meer afval produceren dan gebruikelijk is. Denk bijvoorbeeld eens aan een verbouwing of een verhuizing. Onze gemeente containers kunnen dit soort afval qua capaciteit vaak niet aan, en ook het scheiden van de verschillende soorten afval in deze containers lukt vaak niet. Een afvalcontainer huren is dan een goed alternatief. Bekijk meer»