Gemaakt op 13-06-2019 20:58
Positieve initiatieven met afval           

                       

Afval is natuurlijk niet het meest gezellige onderwerp om het over te hebben, maar je kunt er niet omheen. Dagelijks produceren we allemaal afval en dat moet ergens heen. Of het nu gaat om een lege verpakking die in de afvalbak gaat of een afvalcontainer huren voor een grote klus, u hebt altijd te maken met afval. Toch hoeft afval niet altijd een negatief gevoel op te roepen, er zijn namelijk genoeg initiatieven waardoor afval wat positiever in de aandacht komt. Wij hebben er een aantal verzameld die er voor ons uit sprongen.
Bekijk meer»
Gemaakt op 27-05-2019 14:38
Wat is de goedkoopste manier om van uw afval af te komen?           

                       

Wanneer er geklust gaat worden in uw huis, tuin of bedrijfspand, is er een ding wat zeker is. De kans is groot dat u met een hoop afval komt te zitten. Bij elke klus horen we dat er toch meer afval vrij kwam dan gedacht. Juist op dat moment bent u eigenlijk al te laat met nadenken waar al dat afval heen moet. Naast het inkopen van materialen en het eventueel inhuren van hulp bij het klussen, is het dus ook slim om na te denken waar al dat afval heen moet. We hebben voor u alvast de goedkoopste manieren gevonden.
Bekijk meer»
Gemaakt op 06-05-2019 16:05
Snel een container nodig? Geen enkel probleem!           

                       

Wanneer u begint aan een grote klus of verbouwing gaat er een hoop tijd in de planning zitten. Misschien moet u extra mankracht inhuren of moet u nog langs de bouwmarkten om alle materialen in te slaan. Het kan zijn dat u door alle hectiek helemaal vergeten bent om te denken wat u met al het afval gaat doen wat vrij komt. Een afvalcontainer huren scheelt een hoop stress bij het afvoeren van het afval, maar dan moet deze goedkope container natuurlijk wel besteld zijn.
Bekijk meer»
Gemaakt op 29-04-2019 10:25
Hoe recyclen wij uw hout?           

                       

Bij ons kunt u een afvalcontainer huren als u bijvoorbeeld gaat klussen in of buiten uw huis. Wanneer u kiest voor een container huren, kiest u ook voor recyclen want wij zorgen ervoor dat alle afvalstromen op de juiste manier afgevoerd of hergebruikt worden. Hout is een product wat relatief makkelijk gerecycled kan worden, maar niet iedereen staat er bij stil hoe dat precies werkt. Wij vertellen u vandaag meer over het recyclen van hout. Van uw goedkope container naar een nieuw product.
Bekijk meer»

1 2 3 4 5 6 Volgende