• ALL-IN TARIEVEN
  • LEVERING IN HEEL NL
  • GEMAKKELIJK BESTELD
  • SNELLE LEVERING

Winkelmand

In het voorjaar een container huren?

07 apr 2021

Het weggooien van afval kan vooral stress opleveren voor bedrijven, meergezinswoningen, maar ook voor huishoudens met veel bewoners; afvalcontainers huren heeft veel voordelen omdat ze veel meer ruimte bieden voor afvalverwijdering dan vuilnisbakken van conventionele afmetingen. Zeker bij een hoge afvalproductie hoeft u zich geen zorgen meer te maken over hoe u kunt voorkomen dat de afvalcontainer overstroomt tot het volgende bezoek aan de vuilnisophaaldienst. De grootte van de afvalcontainer is echter niet alleen voordelig in termen van het grotere afvalvolume. De conventionele vuilnisbak kan door de wind en het weer worden rondgegooid en het afval kan zich in alle richtingen verspreiden. De ruime vuilnisbak van het conventionele huisvuil kan wel het voordeel hebben dat grotere ladingen afval zo kunnen worden opgeborgen dat het er van buiten goed uitziet. De grote deksel van de vuilnisbak zorgt er ook voor dat zelfs veel afval in de bak blijft zonder dat alles eruit loopt en biedt in combinatie met de hoogte een uitstekende bescherming tegen het binnendringen van dieren.

Bekijk meer >

Gft-afval op de juiste manier scheiden

16 mrt 2021

Iedereen is inmiddels wel bekend met de term afvalscheiding. Al het afval dat wij produceren dient op de juiste manier te worden gescheiden zodat het ook op een goede manier kan worden verwerkt. Sommige afval wordt hergebruikt waarbij ander soort afval dient te worden vernietigd. Een van de soorten afval die opnieuw kan worden gebruikt is Gft-afval. GFT staat voor Groenten, fruit en tuin. Je kunt je hierbij voorstellen dat het gaat om afval wat hier maar van afkomstig is. Maar wist je dat er nog meer onder deze soort afval hoort, meer dan dat je kan denken? Het apart houden van dit soort afval is belangrijk omdat er compost mee kan worden gemaakt. Daarnaast wordt er ook biogas van worden gemaakt. Daarom is het belangrijk om al je etensrestjes, botjes, schillen en snoeiafval in de groene bak weg te gooien. Wanneer deze bak dan wordt opgehaald en het afval wordt verwerkt, wordt het vervolgens alleen maar op een nuttige manier hergebruikt. Je kunt bijvoorbeeld een goedkope container huren bij budgetcontainers.nl. Een gft-container huren heeft als voordeel dat je de container kunt vullen en dat deze ook gelijk naar de juiste plek wordt gebracht waar het afval correct wordt verwerkt.

Bekijk meer >

Goedkoop een goede container huren voor je afval? Een slim plan!

24 feb 2021

Er kunnen allerlei omstandigheden zijn waarin het aan te raden is om een goede afvalcontainer te huren. Zo besluiten veel klussers die in huis verbouwen, voor en afvalcontainer huren om het in en rondom huis een beetje schoon en opgeruimd te houden. Ook mensen die ieder voorjaar hun woning opruimen, komen vaak zoveel rommel en troep tegen dat een container huren om alle rotzooi in te dumpen noodzakelijk is. En vergeet ten slotte natuurlijk bouwvakker, klussenbedrijven en fanatiek doe-het-zelvers niet. Ook deze categorie kan niet zonder een afvalcontainer huren of kopen. Maar welke voordelen levert de huur van een vuilcontainer jou als gebruiker allemaal op? We leggen het je uit in dit artikel!

Bekijk meer >

Welke afvalcontainer heb ik nodig?

29 jan 2021


Schoon puin container?

Gaat u de nieuwe bestrating aanleggen en moet de oude worden afgevoerd? Dit mag in een schoon puin container. Daar mogen uitsluitend harde steensoorten in dus geen gips of gasbeton. Met een schoon puin container ruim je deze afvalstroom op de juiste wijze op.

Bekijk meer >

Grofvuil afvoeren?

11 jan 2021

Grofvuil afvoeren?

Tijdens het verbouwen en verhuizen, zal je te maken hebben met veel verschillende soorten grove materialen die overblijven. Je kunt hierbij denken aan bouwmaterialen die overblijven, maar natuurlijk ook aan spullen die je uiteindelijk niet meer nodig zal gaan hebben. Maar waar moet je al deze spullen laten? Mensen vragen zich wel eens af of ze deze spullen niet gewoon in de zwarte afvalcontainer kunnen deponeren, of ze doen veel moeite om de gemeente langs te laten komen om deze spullen op te halen. Deze materialen zijn zeker geen gewoon huisafval en het kan inderdaad heel wat moeite kosten om de gemeente langs te laten komen om deze materialen op te halen. Deze materialen en spullen kunnen ook niet rond blijven slingeren, maar dienen op een milieuvriendelijke manier te worden verwerkt. Door middel van een container huren zorg je ervoor dat je al deze spullen en materialen op een efficiënte manier kwijt raakt en dat deze vervolgens op de juiste manier worden verwerkt. Bij de goedkoopste container webshop Budgetcontainers.nl ben je aan het juiste adres om containers te huren en waarbij je erop kan rekenen dat je afval op een milieuvriendelijke manier wordt verwerkt.

Bekijk meer >

Een goedkope container huren in 2021?

08 jan 2021

Een goedkope container huren in 2021?


Het is die tijd van het jaar dat de voorjaarsschoonmaak, woningrenovaties en landschapsprojecten in volle gang zijn. De beste manier om ongewenste rommel, bouwafval en tuinafval te verwijderen, is door een container huren. Dit kan bij het goedkoopste container verhuurbedrijf Budget containers. Om tijd en moeite te besparen, is het het beste om een ​​plan te hebben van waar u de afvalcontainer wilt neerzetten en om de ruimte voor te bereiden voordat u de container aflevert. Dit zorgt ervoor dat het proces probleemloos verloopt. Wanneer u uw afvalcontainer telefonisch of online bestelt, moet u het bedrijf laten weten waar u deze wilt neerzetten, zodat zij u kunnen laten weten of dit een haalbare optie is.

Bekijk meer >

Afvalcontainer huren.

01 dec 2020

Afvalcontainer huren.

Gaat u verhuizen, verbouwen of opruimen in of om het huis? U staat er wellicht nog niet bij stil hoeveel afval hierbij komt kijken. En wat zou u het beste kunnen doen om dit zo makkelijk mogelijk voor uzelf te laten verlopen. Juist, een afvalcontainer huren! Al het vuil op één plek, dicht bij huis en de container wordt geleverd en opgehaald voor u.

Bekijk meer >

Impact COVID-10 op Afvalsector

05 nov 2020

De COVID-19-pandemie heeft al een enorme impact gehad op de afvalsector. Overheidsinstanties en gemeentelijke afvalbedrijven moesten hun afvalbeheersystemen en -procedures tijdens de lockdowns snel aanpassen. De sector moest zorgen voor de bescherming van zijn klanten en werknemers en tegelijkertijd de cruciale diensten van afvalinzameling en -verwerking behouden. Tegelijkertijd is er in sommige gevallen meer afval gegenereerd. Veel mensen hadden meer tijd en gingen een afvalcontainer huren en ruimden hun huizen, kelders en zolders op. In Duitsland resulteerde dit in lange rijen voor recyclingcentra die grof afval en afgedankte elektrische en elektronische apparatuur accepteerden. In België waren de inzamelcontainers voor tweedehands textiel gesloten en moesten mensen de gebruikte kleding thuis bewaren of zelf opruimen door bijvoorbeeld een afvalcontainer huren. En overal in Europa nam het illegaal dumpen van afval toe en kwam er een hele nieuwe afvalstroom de straten en huisvuilbakken binnen: persoonlijke beschermingsmiddelen.

Bekijk meer >

Waarom een container huren?

17 sep 2020

Gezien het feit dat we in een ongelooflijk door consumenten gedreven wereld leven, is het normaal dat ieder van ons een eerlijk deel van het afval produceert. Kijk eens rond in uw huis en u zult zien dat u veel dingen bezit en dat u de meeste ervan waarschijnlijk niet gebruikt. Het zou niet verbazen als u vroeg of laat denkt dat u uw huis moet opruimen.

Bekijk meer >

Groenafval afvoeren?

24 aug 2020

Groenafval afvoeren?

Het is de hoogste tijd van het jaar om iets aan de tuin te doen. Vooral als de warme dagen voorbij zijn, zullen vele mensen overdenken om hun tuin te onderhouden. Er is altijd wel wat te doen. Met name het snoeien van planten en het maaien van het gras. Daarnaast groeit er ook altijd onkruid in een tuin die niet is voorzien van tegels. Het onderhouden van een tuin is natuurlijk leuk omdat het resultaat er naar afloop echt wel mag zijn. Maar tijdens dit onderhoud komt er veel groen afval bij kijken. Groen afval kan worden gezien als letterlijk al het afval dat groen is, zoals planten en grassen in de tuin. Maar hier horen ook fruit en groenten en voedsel bij. Kenmerkend voor dit soort afval is dat het nog heel goed bruikbaar is. Waarbij normaal restafval zal worden verbrand omdat het niet meer bruikbaar is, zal groenafval altijd worden verwerkt tot compost dat weer opnieuw kan worden gebruikt in de natuur. Het is dan altijd handig om dit soort afval te verzamelen zodat het kan worden opgehaald en worden gestort bij de bedrijven die verantwoordelijk zijn voor de verwerking van dit soort afval.

Bekijk meer >