Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren van maandag tot en met vrijdag.

Container ophalen?
  • LEVERING IN HEEL NL
  • ALL-IN TARIEVEN
  • GEMAKKELIJK BESTELD
  • SNELLE LEVERING

Een maatwerk container huren voor uw klus of project? Dit is de meerwaarde!

14 mrt 2022

Het voorjaar is de ideale tijd om aan de slag te gaan in uw tuin of om een verbouwingsklus op te pakken. Doorgaans is het in het voorjaar namelijk droog en niet te warm, zodat u comfortabel aan de slag kunt met het tuinonderhoud, het verbouwen van uw woning of met schilderwerk. Bij diverse klussen, vooral als er afval vrijkomt, is het verstandig om een container te huren, zodat u uw werkzaamheden goed, snel en veilig kunt uitvoeren. Een geschikte container huren biedt tal van voordelen en mogelijkheden voor elke klus. In dit artikel zoomen we in op de soorten afvalcontainers die er zijn - bijvoorbeeld containers voor puinafval of afval uit de tuin - en op de voordelen die deze containers te bieden hebben.

Bekijk meer >

Waar moet je op letten bij het container huren?

05 jan 2022

Bij een groot onderhoud in de tuin of grote renovatiewerken zit je vaker met een berg afval waar je niet meteen een pasklare oplossing voor vindt. Wanneer het om grote hoeveelheden afval gaat, is het niet altijd even praktisch om regelmatig naar het afvalbergstation met je auto te pendelen. Een afvalcontainer huren zorgt dan voor het ideale alternatief. Maar hoe werkt dat nu zo'n container huren en wat is het prijskaartje om een goedkope container te huren. Een kleine gids in een notendop waar je allemaal op moet letten.

Bekijk meer >

Ga je verbouwen?

26 jul 2021

Ga je verbouwen? Huur goedkoop een container

Misschien ben je wel midden in een verbouwing en zit je met je handen in het haar omdat je niet weet waar je afval moet laten. Tijdens een verbouwing komt er veel afval vrij. Dit wordt niet alleen veroorzaakt door de bouwmaterialen, maar ook door de sloopmaterialen. Dit afval kan je niet kwijt in een normale huisvuil container omdat daar simpelweg te weinig plaats voor is. Daarnaast speelt het milieu ook een hele belangrijke rol. Zo is het onmogelijk om vuil goed te verwerken wanneer het niet op de juiste manier gescheiden wordt. Daarom heb je nu de mogelijkheid om een container tegen een goedkope prijs te huren. Deze container wordt geplaatst waar je hem wilt hebben en vervolgens ook weer opgehaald zodat het afval op de juiste manier kan worden verwerkt. Hoe dat in zijn werk gaat? Bij Budgetcontainers.nl weten ze hier wel raad mee.

Bekijk meer >

Een container huren?

07 jun 2021

Tijdens een verbouwing of tijdens sloopwerkzaamheden komt er aardig wat afval en vuil bij kijken. Dit kun je niet zomaar bij je dagelijkse restafval kwijt. Daar heb je nu eenmaal niet genoeg ruimte voor in de bak en daarnaast moet het afval natuurlijk op de juiste manier worden gescheiden. Als je je afvraagt waar je dit vuil dan het beste kwijt kan dan is het antwoord op deze vraag simpel gevonden.

Bekijk meer >

Afval afvoeren

17 mei 2021

U kent het probleem waarschijnlijk maar al te goed. De zolder wordt opgeruimd en er blijkt toch veel meer spullen op de zolder te staan dan u vooraf had gedacht. Of u wilt eindelijk de tuin opknappen en laat het werk liggen omdat u niet weet wat u met al dat afval moet doen. En bij de verbouwing van uw woning, is het afval afvoeren een groot probleem. Hoe vaak moet u niet zelf naar de stort rijden, misschien zelfs wel een aanhangwagen huren om al het afval af te voeren. Wat veel mensen niet weten is dat er ook andere oplossingen zijn die voor u veel gemakkelijker zijn.

Bekijk meer >

In het voorjaar een container huren?

07 apr 2021

Het weggooien van afval kan vooral stress opleveren voor bedrijven, meergezinswoningen, maar ook voor huishoudens met veel bewoners; afvalcontainers huren heeft veel voordelen omdat ze veel meer ruimte bieden voor afvalverwijdering dan vuilnisbakken van conventionele afmetingen. Zeker bij een hoge afvalproductie hoeft u zich geen zorgen meer te maken over hoe u kunt voorkomen dat de afvalcontainer overstroomt tot het volgende bezoek aan de vuilnisophaaldienst. De grootte van de afvalcontainer is echter niet alleen voordelig in termen van het grotere afvalvolume. De conventionele vuilnisbak kan door de wind en het weer worden rondgegooid en het afval kan zich in alle richtingen verspreiden. De ruime vuilnisbak van het conventionele huisvuil kan wel het voordeel hebben dat grotere ladingen afval zo kunnen worden opgeborgen dat het er van buiten goed uitziet. De grote deksel van de vuilnisbak zorgt er ook voor dat zelfs veel afval in de bak blijft zonder dat alles eruit loopt en biedt in combinatie met de hoogte een uitstekende bescherming tegen het binnendringen van dieren.

Bekijk meer >

Gft-afval op de juiste manier scheiden

16 mrt 2021

Iedereen is inmiddels wel bekend met de term afvalscheiding. Al het afval dat wij produceren dient op de juiste manier te worden gescheiden zodat het ook op een goede manier kan worden verwerkt. Sommige afval wordt hergebruikt waarbij ander soort afval dient te worden vernietigd. Een van de soorten afval die opnieuw kan worden gebruikt is Gft-afval. GFT staat voor Groenten, fruit en tuin. Je kunt je hierbij voorstellen dat het gaat om afval wat hier maar van afkomstig is. Maar wist je dat er nog meer onder deze soort afval hoort, meer dan dat je kan denken? Het apart houden van dit soort afval is belangrijk omdat er compost mee kan worden gemaakt. Daarnaast wordt er ook biogas van worden gemaakt. Daarom is het belangrijk om al je etensrestjes, botjes, schillen en snoeiafval in de groene bak weg te gooien. Wanneer deze bak dan wordt opgehaald en het afval wordt verwerkt, wordt het vervolgens alleen maar op een nuttige manier hergebruikt. Je kunt bijvoorbeeld een goedkope container huren bij budgetcontainers.nl. Een gft-container huren heeft als voordeel dat je de container kunt vullen en dat deze ook gelijk naar de juiste plek wordt gebracht waar het afval correct wordt verwerkt.

Bekijk meer >

Goedkoop een goede container huren voor je afval? Een slim plan!

24 feb 2021

Er kunnen allerlei omstandigheden zijn waarin het aan te raden is om een goede afvalcontainer te huren. Zo besluiten veel klussers die in huis verbouwen, voor en afvalcontainer huren om het in en rondom huis een beetje schoon en opgeruimd te houden. Ook mensen die ieder voorjaar hun woning opruimen, komen vaak zoveel rommel en troep tegen dat een container huren om alle rotzooi in te dumpen noodzakelijk is. En vergeet ten slotte natuurlijk bouwvakker, klussenbedrijven en fanatiek doe-het-zelvers niet. Ook deze categorie kan niet zonder een afvalcontainer huren of kopen. Maar welke voordelen levert de huur van een vuilcontainer jou als gebruiker allemaal op? We leggen het je uit in dit artikel!

Bekijk meer >

Welke afvalcontainer heb ik nodig?

29 jan 2021


Schoon puin container?

Gaat u de nieuwe bestrating aanleggen en moet de oude worden afgevoerd? Dit mag in een schoon puin container. Daar mogen uitsluitend harde steensoorten in dus geen gips of gasbeton. Met een schoon puin container ruim je deze afvalstroom op de juiste wijze op.

Bekijk meer >

Grofvuil afvoeren?

11 jan 2021

Grofvuil afvoeren?

Tijdens het verbouwen en verhuizen, zal je te maken hebben met veel verschillende soorten grove materialen die overblijven. Je kunt hierbij denken aan bouwmaterialen die overblijven, maar natuurlijk ook aan spullen die je uiteindelijk niet meer nodig zal gaan hebben. Maar waar moet je al deze spullen laten? Mensen vragen zich wel eens af of ze deze spullen niet gewoon in de zwarte afvalcontainer kunnen deponeren, of ze doen veel moeite om de gemeente langs te laten komen om deze spullen op te halen. Deze materialen zijn zeker geen gewoon huisafval en het kan inderdaad heel wat moeite kosten om de gemeente langs te laten komen om deze materialen op te halen. Deze materialen en spullen kunnen ook niet rond blijven slingeren, maar dienen op een milieuvriendelijke manier te worden verwerkt. Door middel van een container huren zorg je ervoor dat je al deze spullen en materialen op een efficiënte manier kwijt raakt en dat deze vervolgens op de juiste manier worden verwerkt. Bij de goedkoopste container webshop Budgetcontainers.nl ben je aan het juiste adres om containers te huren en waarbij je erop kan rekenen dat je afval op een milieuvriendelijke manier wordt verwerkt.

Bekijk meer >