• ALL-IN TARIEVEN
  • LEVERING IN HEEL NL
  • GEMAKKELIJK BESTELD
  • SNELLE LEVERING

Winkelmand

Afval als duurzame bron

03 jul 2020

Afval als duurzame bron

Iedereen heeft ongetwijfeld wel eens gehoord van de plastic soep die onze oceanen teistert. In de oceanen drijven enorme eilanden bestaande uit afval rond. Dit afval, afkomstig van mensen over de hele wereld, vervuilt het zeewater en brengt de dieren die er leven in gevaar. Zeedieren raken verstrikt in het afval en krijgen plastic deeltjes in hun maag. De dieren met een maag vol plastic kunnen niet meer eten en zullen uiteindelijk sterven. Deze plastic soep is niet alleen enorm slecht voor het milieu, maar het is ook erg zonde dat alle grondstoffen in deze stukken afval zomaar verloren gaan. Bijna al deze stukken afval die ronddrijven in de oceaan, hadden we een tweede leven kunnen geven. Wij mensen kunnen hier zelf iets aan veranderen. Men kan een container huren of een afvalcontainer huren en hiermee bijdragen aan het verminderen van de plastic soep. Hoe containers kunnen bedragen aan het hergebruiken van verschillende soorten afval, zal in dit nieuwsbericht duidelijk worden.

Bekijk meer

Een betaalbare afvalcontainer huren

26 mei 2020

Een betaalbare afvalcontainer huren

Bent u een woning aan het bouwen en heeft u inmiddels een enorme berg aan puin bij elkaar gekregen? Of bent u aan het tuinieren geslagen en zit u met een hele stapel groenafval opgescheept? Het kan soms erg lastig zijn om te moeten stoppen met klussen, om uw afval weg te brengen. Een afvalcontainer huren, biedt hier de ideale uitweg.

Bekijk meer

Veel mensen bezig met werkzaamheden in en rond huis

25 apr 2020

Veel mensen bezig met werkzaamheden in en rond huis

Vanwege de maatregelen die er door het Nederlandse kabinet rond de coronacrisis zijn genomen, is het aantal mensen dat in en rond huis klust de afgelopen weken flink toegenomen. Het valt vaak al direct op in het straatbeeld: er zijn veel meer mensen dan anders bezig met tuin werkzaamheden, waarvoor ze regelmatig een afvalcontainer huren. Want de tuin gaat flink op de schop, of er wordt gekozen voor een container huren omdat er sloopwerk in huis plaatsvindt. Vanwege het verplicht thuis moeten zitten, is dit namelijk de ideale tijd om thuis lekker te gaan verbouwen. Of het nu de badkamer is, de tuin die aangepast wordt of de bouw van een dakkapel: dit is de ideale tijd om aan de slag te gaan om de woning klaar te maken voor de zomer en het najaar!

Bekijk meer

Container huren

07 apr 2020

Container huren

Een afvalcontainer huren ten tijde van Corona
Heel Nederland is in de greep van het Corona- virus en dit heeft ook gevolgen voor onze afvalverwerking. Mensen zijn namelijk massaal thuis en zijn daarom druk aan het klussen geslagen. Dit heeft tot gevolg dat het een topdrukte is bij de milieustraten en daar zitten we nou net weer niet op te wachten. De oplossingen is simpel en eenvoudig: ga een container huren.

Bekijk meer

Bouwen, verbouwen of grote schoonmaak? Een afvalcontainer huren zorgt voor efficiënt afvalbeheer

01 mrt 2020

Bouwen, verbouwen of grote schoonmaak? Een afvalcontainer huren zorgt voor efficiënt afvalbeheer

Wie werken wil uitvoeren of eindelijk eens komaf wil maken met veel gerief dat door de jaren heen verzameld werd, komt al gauw aan een heleboel afval. Heen en weer rijden naar het containerpark kost u veel tijd en energie, dus waarom niet kiezen voor een andere oplossing? Een container huren gaat snel, is eenvoudig en bespaart u tijd en energie.

Bekijk meer

Afvalcontainer huren? Dat doe je bij Budgetcontainers.nl

04 feb 2020

Afvalcontainer huren? Dat doe je bij Budgetcontainers.nl            

Wil je een container huren voor afval van je verbouwing, sloop, verhuizing of tuinaanleg? Voor alle soorten werkzaamheden waarbij afval afgevoerd moet worden, biedt Budgetcontainers.nl supersnelle service vanuit één van onze talrijke vestigingen, verspreid door heel Nederland. Via de webshop bestel je een container op maat en wordt deze op de door jou gewenste tijdstippen neergezet en weer opgehaald. Wij hebben het ruimste assortiment, de laagste prijs en de beste service.

Bekijk meer

Openbare containers en de puinhoop die ontstaat

10 jan 2020

Openbare containers en de puinhoop die ontstaat           

Het is heel veel mensen volkomen terecht een doorn in het oog. Bij de gezamenlijke container die gebruikt wordt door bewoners van een bos, bewoners die aan een plein wonen of bewoners van een appartementencomplex kun je amper nog komen, zo vol staat het namelijk vaak rondom de containers. En het gekke is, alles wordt er maar bij gezet. Een wc-pot bij de papiercontainer of een half bankstel bij het plastic. Gezamenlijke en openbare containers zorgen voor een enorme puinhoop, ook omdat niemand zich echt verantwoordelijk voelt voor de rotzooit die zo ontstaat.

Bekijk meer

Het huren van een afvalcontainer

04 dec 2019

Het huren van een afvalcontainer           

Veel bedrijven waar u een container kunt huren, verhuren afvalcontainers aan zowel particulieren als aan bedrijven. De prijzen kunnen door het verhuurbedrijf dus verschillen omdat deze met of zonder BTW genoemd zijn, Let hier dus goed op. Wanneer u misschien thuis een container nodig heeft omdat u iets in uw huis aan het verbouwen bent, bijvoorbeeld de keuken of de slaapkamer, kunt u een container huren. Maar ook wanneer u een bouwbedrijf heeft en een aantal bouwcontainers nodig heeft op de werkplek kunt u een afvalcontainer huren.

Bekijk meer

Krijgen we binnenkort statiegeld op blik?

15 okt 2019

Krijgen we binnenkort statiegeld op blik?           

Dat we allemaal minder afval gaan produceren is natuurlijk belangrijk voor het milieu. We moeten er steeds meer naar streven om een circulaire economie te creëren. Op veel vlakken lukt dat al best aardig. Door diverse campagnes word aangespoord om kapotte elektronische apparaten in te leveren op een centraal punt of om het apparaat te repareren. Toch gaat het lastig zijn om geen afval te produceren. Het is dan ook zaak om de hoeveelheid afval die we per dag produceren, goed te scheiden en te recyclen.
De overheid verzint veel plannen om iedereen aan het scheiden van afval te krijgen. Er zijn namelijk nog steeds een hoop mensen die het niet doen. Deze maand stelde de coalitie voor om statiegeld op blik in te voeren. Het idee kwam van regeringspartij ChristenUnie en de motie werd ondersteund door CDA, D66, SP, PvdA en GroenLinks. Gaan we in 2022 dus ook blik in de supermarkt moeten inleveren zoals in Duitsland?

Bekijk meer

Het ophalen van huis-, tuin- en keukenafval wordt duurder

09 sep 2019

Het ophalen van huis-, tuin- en keukenafval wordt duurder           

Het maakt niet uit in welke gemeente u woont. De kans is groot dat u te maken heeft gekregen met een nieuwe manier van afval ophalen of dat uw gemeente in 2020 het beleid gaat veranderen. Het inzamelen van afval is tegenwoordig een hot item. Dat komt omdat gemeentes aan milieueisen moeten voldoen van de overheid. De burgers moeten minder afval creëren waardoor gemeentes constructies verzinnen om de hoeveelheid afval terug te dringen. Voor een groot gedeelte zal dit bereikt worden door het beter sorteren van afval. Op veel plekken is het bijvoorbeeld al mogelijk om plastic apart in te zamelen. Wanneer dit apart wordt ingeleverd, wordt het niet bij de hoeveelheid restafval opgesteld en wordt de hoeveelheid afval dus minder.
Dat er minder afval gecreëerd wordt, is natuurlijk super. Toch heeft het ook een nadeel en dat nadeel voelt u het meest in uw portemonnee.

Bekijk meer