• ALL-IN TARIEVEN
  • LEVERING IN HEEL NL
  • GEMAKKELIJK BESTELD
  • SNELLE LEVERING

Winkelmand

Bouwen, verbouwen of grote schoonmaak? Een afvalcontainer huren zorgt voor efficiënt afvalbeheer

01 mrt 2020

Bouwen, verbouwen of grote schoonmaak? Een afvalcontainer huren zorgt voor efficiënt afvalbeheer

Wie werken wil uitvoeren of eindelijk eens komaf wil maken met veel gerief dat door de jaren heen verzameld werd, komt al gauw aan een heleboel afval. Heen en weer rijden naar het containerpark kost u veel tijd en energie, dus waarom niet kiezen voor een andere oplossing? Een container huren gaat snel, is eenvoudig en bespaart u tijd en energie.

Bekijk meer

Afvalcontainer huren? Dat doe je bij Budgetcontainers.nl

04 feb 2020

Afvalcontainer huren? Dat doe je bij Budgetcontainers.nl            

Wil je een container huren voor afval van je verbouwing, sloop, verhuizing of tuinaanleg? Voor alle soorten werkzaamheden waarbij afval afgevoerd moet worden, biedt Budgetcontainers.nl supersnelle service vanuit één van onze talrijke vestigingen, verspreid door heel Nederland. Via de webshop bestel je een container op maat en wordt deze op de door jou gewenste tijdstippen neergezet en weer opgehaald. Wij hebben het ruimste assortiment, de laagste prijs en de beste service.

Bekijk meer

Openbare containers en de puinhoop die ontstaat

10 jan 2020

Openbare containers en de puinhoop die ontstaat           

Het is heel veel mensen volkomen terecht een doorn in het oog. Bij de gezamenlijke container die gebruikt wordt door bewoners van een bos, bewoners die aan een plein wonen of bewoners van een appartementencomplex kun je amper nog komen, zo vol staat het namelijk vaak rondom de containers. En het gekke is, alles wordt er maar bij gezet. Een wc-pot bij de papiercontainer of een half bankstel bij het plastic. Gezamenlijke en openbare containers zorgen voor een enorme puinhoop, ook omdat niemand zich echt verantwoordelijk voelt voor de rotzooit die zo ontstaat.

Bekijk meer

Het huren van een afvalcontainer

04 dec 2019

Het huren van een afvalcontainer           

Veel bedrijven waar u een container kunt huren, verhuren afvalcontainers aan zowel particulieren als aan bedrijven. De prijzen kunnen door het verhuurbedrijf dus verschillen omdat deze met of zonder BTW genoemd zijn, Let hier dus goed op. Wanneer u misschien thuis een container nodig heeft omdat u iets in uw huis aan het verbouwen bent, bijvoorbeeld de keuken of de slaapkamer, kunt u een container huren. Maar ook wanneer u een bouwbedrijf heeft en een aantal bouwcontainers nodig heeft op de werkplek kunt u een afvalcontainer huren.

Bekijk meer

Krijgen we binnenkort statiegeld op blik?

15 okt 2019

Krijgen we binnenkort statiegeld op blik?           

Dat we allemaal minder afval gaan produceren is natuurlijk belangrijk voor het milieu. We moeten er steeds meer naar streven om een circulaire economie te creëren. Op veel vlakken lukt dat al best aardig. Door diverse campagnes word aangespoord om kapotte elektronische apparaten in te leveren op een centraal punt of om het apparaat te repareren. Toch gaat het lastig zijn om geen afval te produceren. Het is dan ook zaak om de hoeveelheid afval die we per dag produceren, goed te scheiden en te recyclen.
De overheid verzint veel plannen om iedereen aan het scheiden van afval te krijgen. Er zijn namelijk nog steeds een hoop mensen die het niet doen. Deze maand stelde de coalitie voor om statiegeld op blik in te voeren. Het idee kwam van regeringspartij ChristenUnie en de motie werd ondersteund door CDA, D66, SP, PvdA en GroenLinks. Gaan we in 2022 dus ook blik in de supermarkt moeten inleveren zoals in Duitsland?

Bekijk meer

Het ophalen van huis-, tuin- en keukenafval wordt duurder

09 sep 2019

Het ophalen van huis-, tuin- en keukenafval wordt duurder           

Het maakt niet uit in welke gemeente u woont. De kans is groot dat u te maken heeft gekregen met een nieuwe manier van afval ophalen of dat uw gemeente in 2020 het beleid gaat veranderen. Het inzamelen van afval is tegenwoordig een hot item. Dat komt omdat gemeentes aan milieueisen moeten voldoen van de overheid. De burgers moeten minder afval creëren waardoor gemeentes constructies verzinnen om de hoeveelheid afval terug te dringen. Voor een groot gedeelte zal dit bereikt worden door het beter sorteren van afval. Op veel plekken is het bijvoorbeeld al mogelijk om plastic apart in te zamelen. Wanneer dit apart wordt ingeleverd, wordt het niet bij de hoeveelheid restafval opgesteld en wordt de hoeveelheid afval dus minder.
Dat er minder afval gecreëerd wordt, is natuurlijk super. Toch heeft het ook een nadeel en dat nadeel voelt u het meest in uw portemonnee.

Bekijk meer

Maak uw tuin herfstklaar

26 aug 2019

Maak uw tuin herfstklaar           

De zomer die we nu voor een groot deel achter de rug hebben is een van de warmste zomers ooit gemeten. 3 dagen achter elkaar werden warmte records verbroken en bleef men liever binnen dan buiten. Gelukkig zijn we nu weer aanbeland in minder heet weer en is het dus uitstekend om in de tuin te werken. Over iets meer dan een maand breekt de herfst alweer aan en bevinden we ons in regenachtig weer. Veel regen is niet ideaal om in de tuin te werken. Daarom zien we dat er veel klussen gedaan worden aan het einde van de zomer net voor de herfst begint. Vaak wordt er veel aandacht bestaand aan het zomerklaar maken van uw tuin, maar ook het herfstklaar van de tuin is iets om rekening mee te houden

Bekijk meer

Zoveel afval werd er vorig jaar in Nederland geproduceerd

17 jul 2019

Zoveel afval werd er vorig jaar in Nederland geproduceerd           

Aan het eind van de vorige maand kwam het Centraal Bureau voor de Statistiek met de cijfers over afval in 2018. Daarin zijn wat interessante trends en weetjes te vinden. Tegenwoordig is het scheiden van afval zeer belangrijk en moeten we steeds meer gaan recyclen. De cijfers van het CBS zijn dan ook een mooie graadmeter om te kijken of we echt beter voor het milieu aan het zorgen zijn door netjes ons afval apart in te leveren. Bij een klus binnen of buiten het huis kunt u bij ons een afvalcontainer huren voor verschillende afvalstromen. Als u dus kiest voor een container huren bij Goedkopecontainer.nu, huurt u niet alleen een goedkope container, maar bent u ook goed bezig met recyclen.

Bekijk meer

Bouwbedrijf Heijmans stopt met plastic afval

04 jul 2019

Bouwbedrijf Heijmans stopt met plastic afval

Het Europees Parlement en de lidstaten van de Europese Unie hebben dit jaar een akkoord gesloten op het verbod van plastic wegwerp producten. Het verbod zal in 2021 van kracht gaan waardoor we vanaf dan geen plastic rietjes, bestek, borden en roerstaafjes meer tegen zullen gaan komen. De transformatie is tegenwoordig al duidelijk merkbaar. We zijn steeds meer bezig met het scheiden van afval en op veel plekken worden de plastic tasjes en rietjes al vervangen door papieren varianten. Het scheiden van afval is natuurlijk heel belangrijk. Als u bij ons kiest voor een afvalcontainer huren kunt u namelijk een container huren die bij uw afvalstroom past. Wanneer u een container huurt voor bijvoorbeeld alleen hout afval, kunnen wij dit snel verwerken tot nieuwe producten. Zo begint het scheiden van afval en het recycle proces dus al bij uw goedkope container.
Vorige maand maakte het Brabantse bouwbedrijf Heijmans bekend een ban op plastic in te voegen op de bouwplaats. Heijmans wil verpakkingen dus zo veel mogelijk gaan weren. Net zoals de Europese Unie heeft Heijmans als doel om in 2021 het volledige bedrijf plastic vrij te houden. Alleen verpakkingen die 100% recyclebaar zijn mogen de bouwplaats op. Dat geldt natuurlijk voor de verpakkingen van bouwmaterialen, maar ook de bouwvakkers zullen hun boterhammetjes dus niet meer mee mogen nemen in een plastic zakje.

Bekijk meer

Positieve initiatieven met afval

13 jun 2019

Positieve initiatieven met afval

Afval is natuurlijk niet het meest gezellige onderwerp om het over te hebben, maar je kunt er niet omheen. Dagelijks produceren we allemaal afval en dat moet ergens heen. Of het nu gaat om een lege verpakking die in de afvalbak gaat of een afvalcontainer huren voor een grote klus, u hebt altijd te maken met afval. Toch hoeft afval niet altijd een negatief gevoel op te roepen, er zijn namelijk genoeg initiatieven waardoor afval wat positiever in de aandacht komt. Wij hebben er een aantal verzameld die er voor ons uit sprongen.

Bekijk meer