Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren van maandag tot en met vrijdag.

Container ophalen?
 • LEVERING IN HEEL NL
 • ALL-IN TARIEVEN
 • GEMAKKELIJK BESTELD
 • SNELLE LEVERING
DE GOEDKOOPSTE CONTAINER HUREN IN DE PROVINCIE OVERIJSSEL ? NATUURLIJK BIJ BUDGETCONTAINERS.NL !

Budgetcontainers levert door heel Nederland

map.jpg

Woont u in Overijssel en gaat u binnenkort verbouwen, klussen of opruimen? Houdt u dan rekening met veel afval. Maak het uzelf gemakkelijk en kies voor een container huren in Overijssel. Bij Budgetcontainers.nl vindt u containers in diverse groottes en voor verschillende doeleinden zodat u uw afval efficiënt kunt afvoeren.

Waarom een container huren in Overijssel?

Het kan zijn dat u niet verwacht dat u een container nodig heeft en dat het wel meevalt met hoeveel u weg wilt gooien. U kunt er dan voor kiezen om het afval in vuilniszakken en uw eigen container te stoppen. Daarnaast kunt u een bezoekje brengen aan de vuilstort. Echter bent u op deze manier veel tijd kwijt, waardoor u langer bezig bent met de klus zelf. Zonde natuurlijk! Wij raden u daarom aan om een container te huren.

Welke container heb ik nodig?

Bij Budgetcontainers.nl vindt u containers voor diverse doeleinden:

 • Bouw- en sloopafval
 • Grofvuil (huisraad)
 • Schoon puin
 • Hout
 • Grond
 • Groenafval
 • Dakafval

Welke container heeft u nodig? Op onze website leest u per container wat de toegestane producten zijn en voor welke werkzaamheden we de container aanraden. Zo is een bouw- en sloopafval container erg geschikt voor als u van plan bent om te verbouwen. Een dakafval container is, zoals het woord al zegt, geschikt als er werkzaamheden op het dak plaatsvinden. Heeft u hulp nodig bij het maken van een keuze tussen alle containers? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u verder.

Grootte

We begrijpen dat geen enkele klus hetzelfde is. Daarom kunt u bij Budgetcontainers.nl kiezen uit containers in diverse groottes. De groottes variëren van 3m³ tot 10m³. Het is maar net hoeveel afval u verwacht. Houdt u er wel rekening mee dat er in de praktijk vaak meer afval vrijkomt dan u wellicht in eerste instantie denkt. U kunt dus gerust voor een groter formaat container kiezen.

Kosten container huren in Overijssel

Per container staat precies aangegeven met welke kosten u rekening moet houden als u een container wilt huren in Overijssel. Alle prijzen zijn all-in. Dit houdt in dat we de container bij u op locatie bezorgen en weer ophalen. U kunt een container maximaal vier weken huren. Mocht u deze toch langer nodig hebben dan kunt u per week verlengen voor €10 exclusief BTW.

Levering

Wij werken samen met lokale aanbieders waardoor het mogelijk is om de container bij u in Overijssel te leveren. Als u voor 15:00 uur besteld dan kunnen wij de container de volgende dag al u bij leveren. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een andere dag. Wij zorgen dat het in orde komt zodat u het afval zo snel mogelijk kwijt bent.