Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren van maandag tot en met vrijdag.

Container ophalen?
 • LEVERING IN HEEL NL
 • ALL-IN TARIEVEN
 • GEMAKKELIJK BESTELD
 • SNELLE LEVERING
DE GOEDKOOPSTE CONTAINER HUREN IN DE PROVINCIE UTRECHT ? NATUURLIJK BIJ BUDGETCONTAINERS.NL !

Budgetcontainers levert door heel Nederland

map.jpg

Bent u op zoek naar een partij waar u terechtkunt om een container te huren in Utrecht? Dan bent u bij Budgetcontainers.nl helemaal aan het juiste adres. Bij ons vindt u diverse containers geschikt voor verschillende doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan containers voor bouw- en sloopafval, grofvuil en we hebben zelfs containers voor groenafval. Wat heeft u nodig?

Waarom een container huren in Utrecht?

Het huren van een container is ideaal als u gaat verhuizen, verbouwen, slopen of opruimen. Bij deze werkzaamheden komt er veel afval vrij. Uiteraard kunt u het afval in vuilniszakken stoppen en naar de stort brengen, maar houdt u er rekening mee dat dit veel tijd in beslag neemt. Tijd wat u beter kunt gebruiken om uw werkzaamheden uit te voeren. Daarom is het dus zeker een aanrader om te kiezen voor het huren van een container in Utrecht.

Welke container heeft u nodig?

Bij Budgetcontainers.nl vindt u containers voor diverse afvalstromen:

 • Bouw- en sloopafval
 • Grofvuil (huisraad)
 • Schoon puin
 • Hout
 • Grond
 • Groenafval
 • Dakafval

Wilt u weten wat de toegestane producten zijn en voor welke werkzaamheden we de container aanbevelen? Op onze website leest u hier alles over.Zo is een bouw- en sloopafval container ideaal als u gaat verbouwen of slopen en is een grondafval handig als u bijvoorbeeld gaat graven in uw tuin. Komt u er zelf niet helemaal uit, omdat u het lastig vindt om een keuze te maken? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar en geven u advies op maat, zodat u een juiste keuze maakt met betrekking tot het huren van een container in Utrecht.

Grootte container

Bij Budgetcontainers.nl vindt u uit containers in diverse groottes. De containers zijn 3m³ tot 10m³ groot. Maak uw keuze uit de mogelijkheden. Mocht u uiteindelijk meer afval hebben dan er past in uw gekozen container, dan kunt u de container laten omwisselen. Het enige wat u moet doen is een nieuwe container bestellen, en daarbij op het bestelformulier aangeven dat u graag een container wil laten omwisselen.

Prijs container huren in Utrecht

Bij Budgetcontainers.nl kunt u containers huren tegen een betaalbare prijs. Per container staat precies aangegeven met welke kosten u rekening moet houden als u een container wilt huren. Alle prijzen zijn all-in, wat inhoudt dat we de container bij u op locatie bezorgen en weer ophalen.

Levering

Doordat wij samenwerken met lokale aanbieders is het mogelijk om de container bij u in Utrecht te leveren. Als u voor 15:00 uur besteld dan kunnen wij de container de volgende dag al u bij leveren. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een andere dag. Geef aan of u de container in de ochtend of middag wilt en wij plaatsen de container bij u op locatie. Wij raden u wel aan om op de dag van levering aanwezig te zijn, want zo kunt u zelf een handige plek aangeven waar u de container geplaatst wil hebben.