Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren van maandag tot en met vrijdag.

Container ophalen?
 • LEVERING IN HEEL NL
 • ALL-IN TARIEVEN
 • GEMAKKELIJK BESTELD
 • SNELLE LEVERING

Budgetcontainers.nl biedt afvalcontainer verhuur aan, geschikt voor iedere klus. Ga je klussen, en twijfel je eraan welke container het beste geschikt is, of heb je vragen over de verschillende formaten van de containers? Lees dan eens de onderstaande vragen en antwoorden over afvalcontainer verhuur.

 1. Hoe lang mag ik de container gebruiken?
  Na levering van de container mag deze maximaal 4 weken worden gebruikt tegen de prijs die betaald is in onze webshop. Heb je meer tijd nodig voor jouw klus, dan komt er na 4 weken elke week €10,- extra bij, exclusief BTW.
 2. Hoe vol mag de container beladen worden, en wat gebeurt er wanneer ik dit maximum overschrijd?
  Alle containers, op de puin en grond containers na, mogen beladen worden tot 20cm boven de rand. De puin en grond containers mogen tot de rand beladen worden. Worden de regels overschreden, en is de container te vol geladen, dan berekenen wij een boete van €25, en een meerprijs voor het extra volume. Het kan zijn dat de er in uw regio geen 10m³ containers leverbaar zijn, dan krijgt u een 9m³ container die u tot 20 cm boven de rand veilig mag beladen zodat u toch ruim 10m³ afval kwijt kunt!
 3. Wat moet ik doen wanneer de container vol is?
  Is de container vol, maak dan gebruik van het ophaalformulier. Wij halen dan zo snel mogelijk de container op.
 4. Welke producten mag ik in de container gooien, en welke niet?
  Op onze website vind je de diverse afvalstromen vermeld. Kies de afvalstroom die voor jouw klus van toepassing is, en je wordt doorgeleid naar de pagina. Hier kun je per afvalstroom zien welke producten wel en niet in de container gegooid mogen worden.
 5. Wanneer kan ik de door mij bestelde afvalcontainer verwachten?
  Budgetcontainers.nl verwerkt bestellingen van maandag tot en met vrijdag. Bestel je een container voor 15.00 uur, dan wordt deze indien gewenst de volgende werkdag al geleverd.
 6. Welke soorten afvalcontainers biedt Budgetcontainers.nl aan?
  Budgetcontainers.nl biedt afvalcontainer verhuur aan voor elke klus. Bekijk op onze website de diverse afvalstromen. Per pagina is aangegeven welke maatvoering mogelijk is.
 7. Waar komt de door mij bestelde afvalcontainer vandaan?
  Wij werken op landelijke basis. Echter wel met lokale leveranciers. Dus je container komt van en gaat naar een leverancier uit jouw eigen regio. Kijk in het menu bij ‘Gebieden’ en zie precies in welke stad jouw lokale leverancier zit.
 8. Wat is allemaal bij de prijs inbegrepen?
  Wij bieden een all-in tarief voor afvalcontainer verhuur. Het plaatsen en halen van de container zijn hierbij inbegrepen, evenals de verwerking van het afval en milieutoeslag. Voor meer informatieve verwijzen we je door naar onze pagina ‘Spelregels’.
 9. De vraag die ik wil stellen staat er niet tussen?
  Het kan natuurlijk altijd zijn dat je nog vragen hebt over afvalcontainer verhuur. Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen, noch op de pagina Spelregels, neem dan contact met ons op via telefoonnummer: 085-0030208